+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Letohrádek Reviews

Hotel ratings

92%
Perfect

by 19 reviews

  • Staff

    97%
  • Cleanliness

    96%
  • Equipment

    94%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • family with young children
Sort by:
Show:

Olga

single traveler, 6.10.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Atmosféra a prostředí penzionu jsou krásné, komfort a čistota vynikající! Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 30.9.2017

Opava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Děkujeme za milou a ochotnou obsluhu, provozní paní Ivetka byla také moc vstřícná. Snídaně domácího stylu. Užili jsme si krásné 3 dny. S+J

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 3.9.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

young couple, 28.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Krasne a klidne prostredi, vyborne snidane i ostatni jidlo. Pobyt mozny i s pejsky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 14.6.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Lukáš

mature couple, 10.6.2017

Česká Lípa Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně, pohádkové ubytování v Malém letohrádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 28.1.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr Stegman

single traveler, 19.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radoslaw

single traveler, 8.1.2017

Wodzislaw Polsko

  • Overall rating
92 %
  • Pivecko. Obsluha Wystroj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Radka

young couple, 1.1.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Hotel se nám celkově velmi líbil, je útulný s rodinnou atmosférou. Personál byl skvělý. Snídaně byla opravdu dobrá a honosná. Pokoj byl krásný, nově zařízený a a vana pro dva s výhledem na tv třešničkou na dortu :)

  • Bohužel nám byl pobyt ukončen o dva dny dříve, protože se dcera majitelky na poslední chvíli rozhodla s kamarády strávit Silvestra na jejich penzionu. My, jako hosté, jsme šli nepochopitelně stranou. Sice nám bylo sehnáno náhradní ubytování, ale díky tomu bychom sem znovu už nejeli. Škoda toho..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.9.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 6.7.2016

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vlastimil Tylš

mature couple, 3.7.2016

Bohuslavice nad Metují Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Dobrý den, velice dobrá kuchyně a stylové ubytování pojaté, jako lovecká chata,či zámeček. S pozdravem p.Tylš

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 13.5.2016

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

mature couple, 6.2.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Letohrádek replied to this review.
Dobrý den,
velmi děkujeme za Vaši návštěvu a Vaše hodnocení. Je pro nás zavazující a zároveň motivující k udržení kvality a zvyšování komfortu pro naše hosty.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Za celý tým Penziónu Letohrádek Robert Jonák, manažer penziónu

Anonym

single traveler, 15.11.2014

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Ubytování hezké, jen spokojenost s ubytováním je narušena neustálým hlukem, dveře ani zdi netěsní, takže je vše slyšet, kroky po schodech, neustálé bouchání dveří, hlasy a ruch z restaurace. V pět ráno uklízení. Takže pokud se zde jedete i vyspat, nejezděte.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Dagmar Gollová

mature couple, 20.7.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Anonym

young couple, 10.5.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Krasny vkusny interier, velmi projemne prostredi. Jedine co bychom vytkli bylo nedostatecne odhlucneni pokoje, bylo hodne slyset z chodby i z restaurace.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 17.1.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • velmi příjemné prostředí včetně obsluhy. Překvapilo mne při placení kartou - opisování čísla karty! Používám platební kartu velmi čato, ale ještě jsem se s tím nesetkala doma ani v zahraničí.

  • Velmi malý (úzký) prostor v koupelně a tím znesnadněný přístup k toaletě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.