+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Letohrádek Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 19 reviews

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    94%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Show:

Olga

Einzelreisende, 6.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Atmosféra a prostředí penzionu jsou krásné, komfort a čistota vynikající! Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 30.9.2017

Opava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Děkujeme za milou a ochotnou obsluhu, provozní paní Ivetka byla také moc vstřícná. Snídaně domácího stylu. Užili jsme si krásné 3 dny. S+J

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.9.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

Junges Paar, 28.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krasne a klidne prostredi, vyborne snidane i ostatni jidlo. Pobyt mozny i s pejsky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.6.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Lukáš

Älteres Paar, 10.6.2017

Česká Lípa Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně, pohádkové ubytování v Malém letohrádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 28.1.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr Stegman

Einzelreisende, 19.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radoslaw

Einzelreisende, 8.1.2017

Wodzislaw Polsko

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Pivecko. Obsluha Wystroj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Radka

Junges Paar, 1.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Hotel se nám celkově velmi líbil, je útulný s rodinnou atmosférou. Personál byl skvělý. Snídaně byla opravdu dobrá a honosná. Pokoj byl krásný, nově zařízený a a vana pro dva s výhledem na tv třešničkou na dortu :)

  • Bohužel nám byl pobyt ukončen o dva dny dříve, protože se dcera majitelky na poslední chvíli rozhodla s kamarády strávit Silvestra na jejich penzionu. My, jako hosté, jsme šli nepochopitelně stranou. Sice nám bylo sehnáno náhradní ubytování, ale díky tomu bychom sem znovu už nejeli. Škoda toho..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vlastimil Tylš

Älteres Paar, 3.7.2016

Bohuslavice nad Metují Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Dobrý den, velice dobrá kuchyně a stylové ubytování pojaté, jako lovecká chata,či zámeček. S pozdravem p.Tylš

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 13.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

Älteres Paar, 6.2.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Letohrádek replied to this review.
Dobrý den,
velmi děkujeme za Vaši návštěvu a Vaše hodnocení. Je pro nás zavazující a zároveň motivující k udržení kvality a zvyšování komfortu pro naše hosty.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Za celý tým Penziónu Letohrádek Robert Jonák, manažer penziónu

Anonymus

Einzelreisende, 15.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Ubytování hezké, jen spokojenost s ubytováním je narušena neustálým hlukem, dveře ani zdi netěsní, takže je vše slyšet, kroky po schodech, neustálé bouchání dveří, hlasy a ruch z restaurace. V pět ráno uklízení. Takže pokud se zde jedete i vyspat, nejezděte.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Dagmar Gollová

Älteres Paar, 20.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Anonymus

Junges Paar, 10.5.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Krasny vkusny interier, velmi projemne prostredi. Jedine co bychom vytkli bylo nedostatecne odhlucneni pokoje, bylo hodne slyset z chodby i z restaurace.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • velmi příjemné prostředí včetně obsluhy. Překvapilo mne při placení kartou - opisování čísla karty! Používám platební kartu velmi čato, ale ještě jsem se s tím nesetkala doma ani v zahraničí.

  • Velmi malý (úzký) prostor v koupelně a tím znesnadněný přístup k toaletě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.