+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion Letohrádek Recenzje

Ocena hotelu

92%
Znakomicie

by 19 reviews

  • Personel

    97%
  • Czystość

    96%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Sortuj według:
Show:

Olga

podróżujący w pojedynkę, 6.10.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Atmosféra a prostředí penzionu jsou krásné, komfort a čistota vynikající! Vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 30.9.2017

Opava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Děkujeme za milou a ochotnou obsluhu, provozní paní Ivetka byla také moc vstřícná. Snídaně domácího stylu. Užili jsme si krásné 3 dny. S+J

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie

dorośli, 28.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Krasne a klidne prostredi, vyborne snidane i ostatni jidlo. Pobyt mozny i s pejsky.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Petr Lukáš

para, 10.6.2017

Česká Lípa Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personál, výborná kuchyně, pohádkové ubytování v Malém letohrádku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Petr Stegman

podróżujący w pojedynkę, 19.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Radoslaw

podróżujący w pojedynkę, 8.1.2017

Wodzislaw Polsko

  • Cena ogólna
92 %
  • Pivecko. Obsluha Wystroj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Radka

dorośli, 1.1.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Hotel se nám celkově velmi líbil, je útulný s rodinnou atmosférou. Personál byl skvělý. Snídaně byla opravdu dobrá a honosná. Pokoj byl krásný, nově zařízený a a vana pro dva s výhledem na tv třešničkou na dortu :)

  • Bohužel nám byl pobyt ukončen o dva dny dříve, protože se dcera majitelky na poslední chvíli rozhodla s kamarády strávit Silvestra na jejich penzionu. My, jako hosté, jsme šli nepochopitelně stranou. Sice nám bylo sehnáno náhradní ubytování, ale díky tomu bychom sem znovu už nejeli. Škoda toho..

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 18.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.7.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vlastimil Tylš

para, 3.7.2016

Bohuslavice nad Metují Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Dobrý den, velice dobrá kuchyně a stylové ubytování pojaté, jako lovecká chata,či zámeček. S pozdravem p.Tylš

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 13.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petra

para, 6.2.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion Letohrádek replied to this review.
Dobrý den,
velmi děkujeme za Vaši návštěvu a Vaše hodnocení. Je pro nás zavazující a zároveň motivující k udržení kvality a zvyšování komfortu pro naše hosty.

Těšíme se na Vaši další návštěvu.
Za celý tým Penziónu Letohrádek Robert Jonák, manažer penziónu

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Ubytování hezké, jen spokojenost s ubytováním je narušena neustálým hlukem, dveře ani zdi netěsní, takže je vše slyšet, kroky po schodech, neustálé bouchání dveří, hlasy a ruch z restaurace. V pět ráno uklízení. Takže pokud se zde jedete i vyspat, nejezděte.

Personál
8
Služby
7
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Dagmar Gollová

para, 20.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Anonim

dorośli, 10.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Krasny vkusny interier, velmi projemne prostredi. Jedine co bychom vytkli bylo nedostatecne odhlucneni pokoje, bylo hodne slyset z chodby i z restaurace.

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 17.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • velmi příjemné prostředí včetně obsluhy. Překvapilo mne při placení kartou - opisování čísla karty! Používám platební kartu velmi čato, ale ještě jsem se s tím nesetkala doma ani v zahraničí.

  • Velmi malý (úzký) prostor v koupelně a tím znesnadněný přístup k toaletě.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.